KeresésHírek

Egyre fiatalabb korban jelentkeznek az érelmeszesedés tünetei

Élni sokáig, egészségesen!

Cocculine tabletta

COCCULINE - Utazási betegségre, hányinger megelőzésére

Az utazási betegség kellemetlen állapot, mely gyermeknél és felnőttnél is hasonló tünetekkel jár. Leggyakrabban hányinger, hányás, szédülés, rosszullét lép fel.
A járműveken utazókat érinti (autóbusz, vonat, autó, hajó, repülő). Oka a belső fülben található félköríves járatok abnormális ingerülete, amit a járművek mozgása vált ki az arra érzékeny egyéneknél.
A legtöbb hagyományos gyógyszer, amellyel mérsékelni lehet a panaszok erősségét, nappali aluszékonysággal és az éberség csökkenésével járó nyugtató hatást fejt ki.
A COCCULINE az utazás alatt bekövetkező rosszullét kezelésének homeopátiás gyógyszere, alkalmazása nem jár együtt semmilyen ismert mellékhatással.
A COCCULINE-t szedhetik kicsi gyerekek, járművezetők, gépkezelők, magasban dolgozók egyaránt.
 
 Cocculine tabletta

Coryzalia tabletta

A szénanátha és a megfázásos, vírusos eredetű nátha kezelésére kifejlesztett homeopátiás komplex gyógyszer. Összetételének köszönhetően csökkenti az orrfolyást, orrdugulást és a nátha okozta rossz közérzetet.

A homeopátia a szervezet öngyógyító folyamatait ösztönzi. A CORYZALIA homeopátiás gyógyszer, mely a nátha különböző tünetei esetén javallott, és egyaránt hatásos akut megfázás, krónikus nátha, valamint allergiás nátha esetén.
Coryzalia tabletta

Homeodent fogkrémcsalád

HOMEODENT® FOGKRÉMCSALÁD

Homeopátiás és fitoterápiás kezelések mellé használata különösen ajánlott, mivel nem tartalmaz mentolt!
Fontos, hogy állandó figyelmet fordítson a fogai és a fogínye egészségére, mert a fogai állapotával összefüggő problémáknak komoly következményei lehetnek egészségének és közérzetének általános állapotára. Ezért is nagyon fontos, hogy idejében kezdje el a megfelelő száj- és foghigiénia kialakítását.
 
HOMEODENT® FOGKRÉMCSALÁD

Homeogene 9 tabletta

HOMÉOGÈNE 9 - Torokgyulladásra, gégehurutra

A torokgyulladás tüneteit általában vírusos vagy bakteriális kórokozók váltják ki. Tünetei: nyugalomban is jelentkező, nyelésre erősödő torokfájás, köhögés, torokkaparás-érzet. A garat nyálkahártyája enyhén vagy erősen gyulladt, olykor fehér lepedék, illetve gennyes váladék is megjelenhet. A láz ugyancsak gyakori kísérő tünet lehet.

Fertőzéses eredetű gégehurut, illetve torokgyulladás miatt kialakult torokfájás kezelésére kitűnő a kilenc összetevőből álló szer, mely hurutoldó, fájdalom- és gyulladáscsökkentő hatást fejt ki, és serkenti a gyógyulást.
 
Homeogene 9 tabletta

Homeovox tabletta

HOMEOVOX - Rekedtségre, gégegyulladásra

Rekedtséget általában a gége vírusos vagy mikrobás fertőzése okoz, de a megerőltetés is gyakran vezethet a hang színváltozásához.
Megfázáskor a hang fátyolossá válhat, vagy a beteg alig tud megszólalni, és megjelenik a torokfájdalom is. A hang elmélyül vagy elvékonyodik, a hanghordozás szokatlanná válik. A megerőltetésből adódó rekedtség bizonyos foglalkozási körben jellemző, például tanárok, előadók, énekesek esetében.
A HOMEOVOX biztos, hatékony megoldást nyújt mindkét eredetű hangprobléma esetén. Hatékonysága az afónia (hangadási képtelenség) kezelésében bizonyított.
 
Homeovox tabletta

Oscillococcinum

OSCILLOCOCCINUM - Influenza tüneteinek enyhítésére

A Boiron Laboratórium az oscillococcinumot a világ mintegy 50 országában forgalmazza, ez az egyik legismertebb terméke. Az induló vagy a kialakult influenza esetén is alkalmazható a gyógyszer, amelynek segítségével a betegség valamennyi szakaszában lerövidül a gyógyulás, mérséklődnek a tünetek.
 
Oscillococcinum

Sedatif PC tabletta

SEDATIF PC - Stresszre, alvászavarra

Mai, felgyorsult világunkban gyakori probléma a túlhajszoltság, a stressz. Stressz hatására szervezetünkben bonyolult biokémiai folyamatok zajlanak le, amelyek ismert testi és lelki tünetekhez, eltérésekhez és panaszokhoz vezetnek.

A nyugtatók és altatók csökkentik az éberségi szintet, álmosítanak, kábítanak. A SEDATIF PC homeopátiás különlegesség olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldják a stressz következtében kialakuló szorongást, feszültséget. Mellékhatást, hozzászokást eddig nem tapasztaltak.
 
Sedatif PC tabletta

Stodal szirup

Száraz, illetve hurutos, köpettel járó köhögés csillapítására ajánlott homeopátiás gyógyszer, amelyet a gége-, légcső- és hörghurut kezelésében évtizedek óta sikerrel alkalmaznak mind gyermekek, mind felnőttek gyógyításakor.

A STODAL tartalmazza a különböző eredetű köhögés kezelésében alkalmazott, jelentős homeopátiás szereket, ezért a STODAL egyaránt adható száraz és felszakadozó köhögés esetén.
A STODAL nem befolyásolja az éberséget, nem okoz aluszékonyságot, ugyanakkor a betegek visszajelzései megerősítik a gyógyszer köhögéscsillapító hatását.
Stodal szirup

 

Kapcsolat

Cím:
Regina Patika
1116 Budapest
Fehérvári út 130.

Telefon: +36 1 205 31 24 +36 1 206 12 17

Fax: +36 1 205 31 25


Nyitvatartás:
H-P: 8,30-20,00
Szo: 8,30-17,00
V:


E-mail: info@reginapatika.hu


A mai dátum
2021 március 2, kedd.
Névnapját ünnepli: Lujza

Látogatók száma: