KeresésHírek

Egyre fiatalabb korban jelentkeznek az érelmeszesedés tünetei

Élni sokáig, egészségesen!

Coryzalia tabletta

A szénanátha és a megfázásos, vírusos eredetű nátha kezelésére kifejlesztett homeopátiás komplex gyógyszer. Összetételének köszönhetően csökkenti az orrfolyást, orrdugulást és a nátha okozta rossz közérzetet.

A homeopátia a szervezet öngyógyító folyamatait ösztönzi. A CORYZALIA homeopátiás gyógyszer, mely a nátha különböző tünetei esetén javallott, és egyaránt hatásos akut megfázás, krónikus nátha, valamint allergiás nátha esetén.
Coryzalia tabletta

Hatóanyagok:
A Coryzalia tabletta hatóanyagai a homeopátiás alkalmazáskor az alábbi betegségek ill. tünetek enyhítését és gyógyítását segítik:
Allium cepa: allergiás vagy vírusos eredetű nátha; gége és légcsőhurut; kezdő szamárköhögés kezelése.
Atropa belladonna: nyálkahártya tünetek csökkentése (pl. orr-garat-torokgyulladásban, gége-légcsőhurutban) és nyelési nehézséget kiváltó szájszárazság esetén.
Sabadilla officinalis: rhinitis, rohamokban jelentkező tüsszögés, bőséges orrfolyás.
Kalium bichromicum: akut és krónikus rhinitis; sinusitis frontalis és maxillaris (jellegzetes zöldessárga váladékozással).
Gelsemium sempervirens: meghűlést követő adinamikus, fokozottan jelentkező lázas tünet-együttes (vértolulásos fejfájás, összetörtség érzés).
Pulsatilla vulgaris: elsősorban az íz, szagérzés elvesztésével járó akut vagy krónikus rhinitis; spasztikus rhinitis, szénanátha; visszatérő orr-garat gyulladás és hörghurut kezelése; krónikus fülkürt hurut.

Adagolás:
Szokásos adagja: a tünetek jelentkezésekor az első napon óránként 1-1 tablettát, a második naptól 2-3 óránként 1-1 tablettát lassan elszopogatni. A javulás arányában az alkalmazás gyakorisága ritkítható. Amennyiben a tünetek 3 napon túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

Mellékhatás:
Esetleges nyálfolyás felléphet, ekkor a CORYZALIA szedését átmenetileg abba kell hagyni.

Kiszerelés:
40 tabletta.


Kapcsolat

Cím:
Regina Patika
1116 Budapest
Fehérvári út 130.

Telefon: +36 1 205 31 24 +36 1 206 12 17

Fax: +36 1 205 31 25


Nyitvatartás:
H-P: 8,30-20,00
Szo: 8,30-17,00
V:


E-mail: info@reginapatika.hu


A mai dátum
2021 június 18, péntek.
Névnapját ünnepli: Levente

Látogatók száma: