KeresésHírek

Egyre fiatalabb korban jelentkeznek az érelmeszesedés tünetei

Élni sokáig, egészségesen!

Homeodent fogkrémcsalád

HOMEODENT® FOGKRÉMCSALÁD

Homeopátiás és fitoterápiás kezelések mellé használata különösen ajánlott, mivel nem tartalmaz mentolt!
Fontos, hogy állandó figyelmet fordítson a fogai és a fogínye egészségére, mert a fogai állapotával összefüggő problémáknak komoly következményei lehetnek egészségének és közérzetének általános állapotára. Ezért is nagyon fontos, hogy idejében kezdje el a megfelelő száj- és foghigiénia kialakítását.
 
HOMEODENT® FOGKRÉMCSALÁD

A fogkő (és a rajta megtelepedő baktériumréteg) valójában a fő felelős a két leggyakoribb fogászati problémáért:
  • a fogszuvasodásért, amely egyes baktériumok által kibocsátott savas hatású váladéktermelés következtében alakul ki,
  • a fogínygyulladásért, amikor a fogon megtelepedő baktériumréteg lerakódássá áll össze, és ettől gyullad be az íny.
 
Fogfehérítő Homeodent
 
 
Alapos fogmosással a fogkő eltávolítható és az íny vérkeringése javul. A megfelelő hatékonyság eléréséhez, minden étkezés után javasolt 2-3 percig fogat mosni. A fogíny védelme érdekében ajánlott a fogíny felől indulva a fog irányába tisztítani a fogat, ügyelve arra, hogy ne ékelődjön be az eltávolított lerakódás a fogíny alá.

MINDENKINEK A MEGFELELŐ HOMEODENT

Ahogy az igények is egyénenként eltérnek, úgy a fogaink, és a fogíny ápolása tekintetében is más és más elvárásaink vannak, a fog és a fogíny állapota és/vagy az életkor szerint.
 
 Homeodent Citrom
 
A Boiron Laboratórium mentol- és paraben tartalom nélküli, gyógynövény tartalmú Homeodent® fogkrémjei az alábbi kérdésekre is választ adnak.
Mindennapi használatra alkalmas fogkrémre van szüksége?

Ez esetben a fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homeodent fogkrémet ajánljuk figyelmébe, amely 75 ml-es kiszerelésben 2 ízesítéssel kapható: klorofilles és citromos ízben.
 
 
Homeodent gyermek fogkrémgél eper-málna
 
Mindennapi használata hozzájárul a fogszuvasodás megelőzéséhez és az egészséges fogíny megőrzéséhez. Ez a fogkrém gyógynövény és fluor-só összetételénél fogva együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához. Minden étkezés után ajánlott alkalmazni a fogkrémet.

Fogai elvesztették a fehérségüket?

Különleges megoldást nyújt fogai természetes fehérségének visszanyeréséhez a Homeodent® fogfehérítő fogkrém, amely 75 ml-es kiszerelésben, klorofilles ízesítésben kapható.

A fogak és a fogíny gondozása mindennapos odafigyelést igényel. Egyes életszakaszokban vagy egyes élelmiszerek és/vagy élvezeti cikkek (tea, kávé, vörösbor, cigaretta) rendszeres fogyasztása következtében a fogzománc elszíneződhet; aki ilyen problémával találkozik, annak megfelelően hatékony megoldásra van szüksége.
Gyógynövény és nátrium-bikarbonát összetételénél fogva, együttesen járul hozzá a fogtisztításhoz és a fogíny ápolásához.

Bizonyítottan hozzájárul a fogak fehérségének visszanyeréséhez. A kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen kell alkalmazni felváltva a fogaknak és a fogínynek is teljes körű védelmet nyújtó Homéodent fogkrémmel. Minden étkezés után ajánlott alkalmazni a fogkrémet.
 
 
Homeodent klorofill
 
Olyan fogkrémet keres, amely a 2 és 6 év közötti gyermekek tejfogainak ápolására lett kifejlesztve?

Ez esetben a Homeodent fogtisztító gél gyermekeknek ajánlható, amely 50 ml-es kiszerelésben, eper-málna ízesítésben kapható.

Amint 2 éves kor körül a tejfogak kibújnak, a gyermekek fogmosása elsőrendű fontosságúvá válik, mivel ez a felnőttkori fogazatuk minőségét is meghatározza. A Homéodent fogtisztító gél gyermekeknek gyógynövény- és fluor-só összetételénél fogva kíméletesen tisztítja a gyermekek fogait, erősítve a fogzománcot, amelyik a legsimább és a legsérülékenyebb náluk. A gél formula és a gyümölcsös (eper-málna) íz segítenek a fogmosás szokásának megkedveltetésében. Minden étkezés után ajánlott alkalmazni a gyermekeknek. A homeopátiás kezelések mellé használata különösen ajánlott.


Kapcsolat

Cím:
Regina Patika
1116 Budapest
Fehérvári út 130.

Telefon: +36 1 205 31 24 +36 1 206 12 17

Fax: +36 1 205 31 25


Nyitvatartás:
H-P: 8,30-20,00
Szo: 8,30-17,00
V:


E-mail: info@reginapatika.hu


A mai dátum
2021 január 21, csütörtök.
Névnapját ünnepli: Ágnes

Látogatók száma: