KeresésHírek

Egyre fiatalabb korban jelentkeznek az érelmeszesedés tünetei

Élni sokáig, egészségesen!

Sedatif PC tabletta

SEDATIF PC - Stresszre, alvászavarra

Mai, felgyorsult világunkban gyakori probléma a túlhajszoltság, a stressz. Stressz hatására szervezetünkben bonyolult biokémiai folyamatok zajlanak le, amelyek ismert testi és lelki tünetekhez, eltérésekhez és panaszokhoz vezetnek.

A nyugtatók és altatók csökkentik az éberségi szintet, álmosítanak, kábítanak. A SEDATIF PC homeopátiás különlegesség olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldják a stressz következtében kialakuló szorongást, feszültséget. Mellékhatást, hozzászokást eddig nem tapasztaltak.
 
Sedatif PC tabletta

A SEDATIF PC hatásos a stresszreakció minden szakaszában — mind tüneti, mind megelőző kezelésre, valamint gyermekek alvászavara esetén is.

A SEDATIF PC-t szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is.

A felhasználók visszajelzései szerint a SEDATIF PC hatékonysága megegyezik a más gyógyszerekével — különösen az idegesség, az elalvási nehézség, a gyakori felébredés és az alvás idejének tekintetében. A SEDATIF PC szedését jobban viselik a betegek, mert nem okoz nappali aluszékonyságot.

Hatóanyagok:
A Sedatif PC tabletta hatóanyagai a homeopátiás alkalmazáskor az alábbi betegségek ill. tünetek enyhítését és gyógyítását segítik:
Aconitum napellus: szorongással járó általános túlfűtöttség, izgatottság, álmatlanság csökkentésére.
Atropa belladonna: a túlzott mértékű érzékszervi érzékenység (fény, zaj, hideg) csökkentésére, lüktető, erős fejfájásra.
Calendula officinalis: enyhe görcsoldó hatású.
Chelidonium majus: hatóanyaga a chelidonsav, mely enyhe nyugtató hatású.
Abrus precatorius: „túlhajszolt” egyén fejfájására.
Viburnum opulus: idegnyugtató és simaizom relaxáló hatású.
A Sedatif PC tabletta kombinációs homeopátiás készítmény, amelyben a monokomponensű szerek együttes jelenléte szélesebb indikációs területet tesz lehetővé az egyedi komponensek monoterápiás alkalmazásához képest.

Adagolás:
Felnőtteknek naponta 3x2 tabletta, gyermekeknek 14 éves kor alatt 4x1 tabletta, nyelv alá téve vagy elszopogatva. A tünetek enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága csökkenthető.
Alvászavar esetén a napi adagot kell bevenni, de az utolsó adagot közvetlenül elalvás előtt kell elszopogatni. Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére egy héten túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.

Kiszerelés:
40 tabletta.


Kapcsolat

Cím:
Regina Patika
1116 Budapest
Fehérvári út 130.

Telefon: +36 1 205 31 24 +36 1 206 12 17

Fax: +36 1 205 31 25


Nyitvatartás:
H-P: 8,30-20,00
Szo: 8,30-17,00
V:


E-mail: info@reginapatika.hu


A mai dátum
2021 január 21, csütörtök.
Névnapját ünnepli: Ágnes

Látogatók száma: